Massage
shutterstock_205262728

MASSAGEEn stund av avkoppling.I min svenska klassiska massage erbjuder jag ett kombinerat koncept av massage, biolight, stresshantering och coaching för att du som kund ska få ut det mesta av din stund för ditt välbefinnande.Triggerpunktsbehandling utan smärta

Jag använder den här metoden främst vid rygg- och nackbesvär. Det är en ”mjuk” metod som gör att spända muskler slappnar av så att leden återgår till sin normala funktion genom att kroppen får en position i ett smärtfritt läge.

Priser:

30 min -    500 kr

45 min -    750 kr

60 min - 1 000 kr

Jag erbjuder företagsmassage där jag kommer ut på plats eller arbetstagarna kommer till min klinik.

Som komplement till massage använder jag mig utav rött och infrarött ljus. Effekten är inflammationshämmande och smärtlindrande.  Biolighten har god effekt på onda nackar, axlar, skulderblad, musarmar mm.

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Den här massagen använder jag främst i förebyggande syfte.


Det är en djupgående massage där jag frigör kroppsdel för kroppsdel och på så sätt lösgör slaggprodukter och mjukar upp spända muskler.


Din muskelbalans återställs och kroppen får ny energi.


'

Detta är ett kombinerat koncept av massage, biolight, stresshantering och coaching.ACCESS BARS

Bars är en enkel och djupt avkopplande behandling som hjälper dig rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar. 


Grunden i Access är en behandling som kallas Bars. Syftet med Bars är att visa människor att de bara kan slappna av och ta emot. En Bars-behandling innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet, och när du får den kan du lätt och enkelt och utan ansträngning släppta taget om allt det som hindrar dig från att ta emot. Det här med att ta emot är något vi inte är så bra på ...En bars behandling tar 70 minuter.


Pris 1 000 kr/behandling

METAMORPHISK MASSAGE

Här jobbar jag med massage av händer, fötter och huvud för att lösa upp känslomässiga blockeringar och förbättra hälsan.


Det är en reflexologisk metod, en slags zonterapi men skiljer sig från annan zonterapi genom att den används för att kunna lösa upp, tidigt i livet grundlagda, energiblockeringar och inte behandla specifika symptom. Genom behandlingen söker jag frigöra din egen livskraft och du bestämmer själv omedvetet vad som skall förändras och när.


Metoden utvecklades av Robert St John på 1960-talet och introducerades i Sverige 1986.

STRAIN & COUNTERSTRAIN

Strain and counterstrain är en vilolägesbehandling och en mjuk behandlingsform.


Smärttillstånd, rörelseinskränkningar, kramp och dysfunktioner i rörelseapparaten är exempel på tillstånd där metoden kan vara en lämplig behandlingsmetod.


Behandlingen lämpar sig bra på både akuta tillstånd, som till exempel nackspärr eller ryggskott, och långvariga problem med smärta och spänningar. Den kan även med fördel användas inom rehabilitering efter skador.


Med strain and counterstrain kommer man ofta åt problem som är svåra att nå med massage då muskeln försätts i ett avspänt viloläge. Kunden upplever ofta behandlingen som skön och behaglig.


Jag använder denna metod i massagebehandlingar för att lättare lösa upp muskulära spänningar.


Jag är fascinerad över hur goda resultat som kan uppnås med en mjuk, avslappnande och nästan magiskt enkel metod som Strain and Counterstrain (SCS).